Konyhapultok

Időtálló konyhapult: a gránit mindig jó választás!

Időtálló konyhapult: a gránit mindig jó választás!

Egy konyhapult számára rengeteg olyan kihívás van, aminek meg kell felelnie. Gyakran fenyegeti a karcolódás veszélye, az edények, különféle konyhai eszközök koptatják a felületét. Megesik, hogy vágódeszkának használják, tésztát gyúrnak rajta, a tűzhelyen felforrósodott lábasokat tesznek rá, súrolószerrel dörzsölik.

A gránit konyhapult azért jelent ideális választást, mert nagyon strapabíró anyagról van szó. A gránit természetes kőzet, ami természetes keménységével nagyszerűen ellenáll a konyhában rá váró kihívásoknak, karcálló, nem árt neki a forró edény, sem pedig a nedvesség. Nyugodtan lehet vele hosszú távra is tervezni, mert évtizedekig gyönyörű és hibátlan marad, ha megfelelően ápoljuk!

Ugyanakkor meg kell említeni, hogy a ráömlő folyadékok elszínezhetik, a savas kémhatásúak meg is marhatják a gránit konyhapult felületét, azaz foltosodni fog, amit nem lehet javítani, tehát az ilyesmivel vigyázni kell!

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg tőlünk saját gránit konyhapultját!

Gránit konyhapultok: szépség és tartósság

Gránit konyhapultok: szépség és tartósság

A konyhában – habár elsődleges funkciója az ételkészítés – gyakran fogadunk vendégeket is, ezért a jól felszerelt konyha mellett az is épp olyan fontos, hogy a helyiség szép legyen, tükrözze tulajdonosai ízlését. Az igényes kialakítású, esztétikus, mindemellett pedig időtálló konyhához érdemes természetes alapanyagokat választani, olyat, mint amilyen például a gránit!.

A konyhapultok gránitból készült verziója már bebizonyította, mit tud, hiszen számtalan konyhában megtalálható. A gránit az egyik legerősebb természetes kőzet, amiből konyhapultok, lépcsők, ablakpárkányok is készülhetnek. Gyönyörű, egyedi mintái, változatos színei, megbízhatósága a konyhapultok élvonalába emeli! A gránit konyhapultokat viszont szépségük ellenére nem csak dísznek használjuk: nyugodtan rakhatunk rá forró edényt, gyúrhatunk rajta tésztát, tálalhatunk, még szeletelhetünk is! Nem színeződik el, nem vetemedik, nem karcolódik, ellenben hosszú évekig kitart, az idő múlásával pedig csak egyre szebb lesz!

Gránit konyhapultot rendelne? Keressen minket bizalommal!